HGM denkt met je mee. Samen vinden we de beste subsidie voor je innovatieproject.

HGM bestaat uit realisten, denkers en bouwers met een passie voor innovatie. Daardoor zijn we in staat om je bij ieder project van een advies op maat te voorzien. Heb je na de beschikking nog vragen? We helpen je graag om het beste uit je project te halen.

Sinds 1989 gepassioneerd en gedreven

HGM stamt uit het jaar 1989, waarin de 23-jarige Marc Jacobs zijn eigen bedrijf opzette. Al tijdens zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven was Marc nauw betrokken bij de ontwikkeling en introductie van ’s werelds eerste automatische quartz horloge. Na zijn studie ging hij achter zijn passie voor innovatie aan: HGM werd in het leven geroepen.

Passie en innovatie zijn sinds 1989 onze kernwaarden. We staan dicht bij de ondernemer en geloven in duidelijk, persoonlijk en transparant advies.

De passie en drive die Marc voor het vak heeft, worden nu gedeeld door de hele organisatie. We stimuleren innovatie door innovatieve projecten te matchen met de juiste financiering. Het doel? De toekomst mogelijk maken voor ondernemers.

 

Samen maken we Nederland slim

Nederland mag zich met trots ‘Ondernemend Innovatieland’ noemen. Dit hebben we te danken aan ondernemers met slimme ideeën. HGM maakt een slimme toekomst mogelijk door financiële ondersteuning te faciliteren voor deze ondernemers. We koppelen subsidies aan innovatieprojecten en technische ontwikkelingen. Op die manier lopen innovators minder risico en kunnen ze veiliger en sneller uitbreiden of doorontwikkelen.

 

Je gemak staat voorop

Bij HGM vragen we ons altijd af: ‘hoe maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk?’ Ons antwoord daarop is: het innovatieproces zo makkelijk mogelijk te maken, zodat jouw focus op je corebusiness en verdere toekomstplannen ligt. Dankzij onze ondersteuning geniet je met minimale inspanning van een optimaal resultaat.

 

Een partner die meedenkt

Het succesvol oplossen van complexe financierings- en subsidievraagstukken; dat motiveert ons. Onze adviseurs denken actief met je mee, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste regelingen die interessant zijn voor je toekomstplannen. Uiteraard staan niet alleen onze adviseurs voor je klaar: het hele HGM team ondersteunt je bij vragen of problemen.

Maak kennis met ons team

 

HGM steunt duurzaamheid

We stimuleren bedrijven om duurzaam te werken. We wijzen hen op subsidies die duurzame investeringen aantrekkelijk maken. HGM gaat zelfs nog een stapje verder op het gebied van duurzaamheid: we ondernemen zelf ook maatschappelijk verantwoord. Denk hierbij aan donaties, sponsoring, de handen uit de mouwen steken en duurzaamheid onder de aandacht te brengen.

Duurzaam HGM

 

Wat zeggen klanten over HGM?

Maken we waar wat we beloven? Is de informatie op onze website duidelijk? Sluiten onze diensten aan bij hun wensen? Op deze pagina gaan we reviews en ervaringen van onze klanten verzamelen.

klantreviews HGM

Laat ons je terugbellen.

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling