People, Planet, Profit. HGM zet zich duurzaam in.

HGM draagt graag haar steentje bij aan de wereld. Daarom zetten onze medewerkers zich regelmatig in voor activiteiten om de wereld een stukje beter te maken! HGM steunt ook stichtingen die zich inzetten voor de Mensen Met Mogelijkheden.

SWGN
HGM ondersteunt stichting Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN). Een prachtig initiatief dat zich inzet voor activiteiten om het geestelijk en maatschappelijk welzijn te bevorderen van mensen met een verstandelijke e/o lichamelijke beperking.
Waaronder het jaarlijkse Muziekfestival. Wilt u ook doneren of meer weten over het muziekfestival? Meer informatie vindt u bij SWGN.

LG-hockey
Ook zijn we trots om het LG-hockey te mogen sponsoren van hockeyvereniging PUSH. LG-hockey is ontstaan in 1996 uit het initiatief van enkele ouders. En tot op het heden kunnen zowel jongeren als senioren met (primair) een lichamelijke beperking op een plezierige manier deel uitmaken van de hockeyvereniging.
Wilt u ook sponsor worden of meer weten over LG-hockey bij Push? Meer informatie kunt u vinden op PUSH.

HGM maakt verschil

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw investeringsproject en de MIA\VAMIL regeling.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Tips en updates

Belangrijkste subsidienieuws van prinsjesdag 2022
WBSO-administratie stroomlijnen? Wij geven je 5 tips
Unieke cross-over duurzaamheid en innovatie

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling