Privacy Statement HGM Consultants B.V. 

Uw privacy nemen wij uiterst serieus. Daarom heeft HGM een privacy statement opgesteld. Hierin vertellen wij u welke informatie wordt verzameld, hoe HGM de gegevens gebruikt, beveiligt en hoe u uw gegevens kunt veranderen of laten verwijderen. De privacy statement van HGM is van toepassingen op alle communicatiekanalen van HGM, zo ook social media.
Het is mogelijk dat onze privacy policy van tijd tot tijd wijzigt indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wij raden u aan de privacy policy aandachtig door te nemen en geregeld te raadplegen.

1. Wie is HGM? | Eigendom Privacy Policy

Www.hgm.eu valt onder het beheer van HGM Consultants BV. HGM is een intermediair die zich bezighoudt met het verwerven van subsidieregelingen en financiering voor innovatieve projecten. HGM is gevestigd te (4818 SM) Breda aan het Wilhelminapark 36. Wij staan ingeschreven in de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20101972.

 

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

HGM verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Contact- en andere persoonsgegevens die nodig zijn ter behandeling van uw opdracht door onze adviseurs
  • Contact- en andere persoonsgegevens ingevuld door u op onze contact-, web- of andere formulieren
  • Contactgegevens die worden verstrekt tijdens events of kennismakingsgesprekken zoals bijv. gegevens van uw visitekaartje

Passief verstrekte informatie

  • Browser, apparaat type en IP-adres
  • Uw surf- en klikgedrag op de website en/of nieuwsbrief

Wanneer u over het internet surft stelt u beheerders van internetpagina’s in staat bepaalde gegevens over u te verzamelen. Wij verzamelen ook automatisch gegenereerde informatie over uw surfgedrag tijdens uw gebruik van de website en/of uw account. Wij verzoeken ook derden, zoals Google Analytics, deze informatie voor ons te verzamelen en te verwerken. Deze informatie bestaat onder andere uit uw IP-adres, het type browser dat u gebruikt en cookies.

Cookies

Bij gebruik van de digitale diensten van HGM kan informatie over uw gebruik van deze diensten worden verzameld, bijvoorbeeld door middel van cookies. Meer informatie over cookies is te vinden in de HGM Cookie verklaring.

 

3. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

We verzamelen informatie van u en onze andere gebruikers om de volgende belangrijke redenen:

  • De gegevensverwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, waarin u ons opdracht geeft voor het opstellen van subsidie- en financieringsaanvragen en het indienen daarvan bij verstrekkers (overheidsinstanties binnen de EU);
  • Het nakomen van wettelijke verplichtingen;
  • Om gepersonaliseerde services te kunnen bieden;
  • Om onze website en overige communicatiekanalen te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken;
  • Om u uit te nodigen om deel te nemen aan enquêtes m.b.t. klanttevredenheid of verzenden van onze nieuwsbrief

 

4. Bewaren van uw persoonsgegevens

HGM bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Voor alle categorieën persoonsgegevens hanteren wij de bewaartermijn van 7 jaar conform artikel 52 AWR: fiscale boekhoud- en administratieplicht. Na dit termijn worden de gegevens vernietigd.

 

5. Delen van persoonsgegevens met derden

HGM verstrekt uitsluitend aan verstrekkers (overheidsinstanties binnen de EU) van subsidieregelingen en financiering als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Onze website kan hyperlinks bevatten waarmee u de website verlaat en op websites van derde partijen terecht komt. HGM heeft geen zeggenschap over de desbetreffende website van derden. Het is dus mogelijk dat op het gebruik van de websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. De Privacy Policy van HGM heeft alleen betrekking op persoonsgegevens die via de website of dienstverlening van HGM zijn verkregen. Wij, HGM, accepteren geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden.

HGM verkoopt uw persoonsgegevens nooit door aan derden en nemen geen geautomatiseerde beslissingen die aanzienlijke gevolgen voor u kunnen hebben.

 

6. Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen

Wij, HGM, beschermen uw persoonsgegevens met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via contact@hgm.eu.

HGM heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • SSL. Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslot in de adresbalk.
  • En versleuteling van gegevens en fysieke en administratieve toegangscontroles tot data en servers.

 

7. Uw rechten: gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Het verwijderen van persoonsgegevens of het intrekken van de toestemming om persoonsgegevens te gebruiken kan leiden tot aansprakelijkheidsstelling wanneer dit betekent dat wij, HGM, onze contractuele verplichtingen niet meer kunnen nakomen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar contact@hgm.eu. Wij zullen zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Indien dat toch niet zou lukken, dan kunt u zich altijd wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Laatste update Breda, 22 Mei 2018

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling