Word HGM Subsidiepartner!

HGM werkt samen met dealers, leveranciers en producenten. Elk van deze partijen biedt eigen technologie aan en bezit unieke expertise. Zo werken we samen met partners die accupakketten leveren voor diverse mobiele werktuigen (hoogwerkers, kranen, e.d.) en voor (industriële) energieopslag. Daarnaast staan we dealers en leveranciers van PV-systemen, warmtepompen en complete luchtbehandelingssystemen bij.

Subsidiepartners van HGM

Alle partners van HGM hebben hetzelfde doel voor ogen: ze willen hun klanten zo goed en volledig mogelijk adviseren en informeren over de subsidiemogelijkheden die daarbij horen. Subsidies verkorten de terugverdientijd van de investering en kunnen ervoor zorgen dat een “duurder” alternatief toch interessant wordt.
Als subsidiepartner van HGM ontvang je 10% provisie over het subsidiebedrag dat jouw klanten ontvangen.

Voordelen op een rij:

– Gebleken is dat de beslistermijn van de klant op een offerte wordt verkort als er subsidiemogelijkheden zijn voor de investering(en) die de klant wil doen.
– Uit ervaring weten we dat er veel vragen worden gesteld over subsidies. Subsidies veranderen periodiek en het bijhouden daarvan behoort doorgaans niet tot de core-business. Fijn te weten dat alle vragen over subsidies simpelweg doorgespeeld kunnen worden naar je subsidiepartner HGM. HGM informeert jouw klant en koppelt dit terug.
– Als subsidiepartner van HGM profileer je jouw onderneming als one-stop-shop, wat een duidelijke meerwaarde is voor je klant.

Subsidiepartner worden?

Vul hieronder je gegevens in zodat een van onze subsidieadviseurs contact met je kan opnemen.

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling