Bouw, infra & civiel
Zowel op het gebied van projecten als investeringen zijn er subsidiemogelijkheden. Graag kijken wij in een vroeg stadium met je mee naar deze mogelijkheden. 

Projecten binnen deze sectoren zijn erg divers. Maar of het nu gaat om utiliteitsbouw, renovatie, water-, weg- of spoorprojecten, energie-infrastructuur, telecom of bodemonderzoek, het gemeenschappelijk kenmerk is dat er grenzen worden verlegd.

We zijn trots op onze Nederlandse bedrijven die met lef en innovatiekracht nieuwe oplossingen bedenken om de milieu-impact van wonen, werken en mobiliteit te verlagen. In toenemende mate is sprake van energiepositief in plaats van energieneutraal. Binnen de keten gaat het niet alleen om de ondernemingen die de projecten realiseren, maar ook om hun opdrachtgevers en partijen die zich bezig houden met ICT-oplossingen om het onderhoud ervan efficiënt te kunnen verrichten.

Neem HGM in een vroeg stadium mee

Dankzij de kennis en ervaring die we in deze sectoren hebben opgebouwd, kunnen we een up-to-date beeld schetsen van de subsidiemogelijkheden. Mogelijk komt het project in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met je door. Samen halen we meer rendement uit je aanvraag.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen je project naar subsidiekansen en volgen je subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen je gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen je investeringsproject en diverse subsdieregelingen.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Wil je weten wat je subsidiekansen zijn? Wacht niet langer en vraag een gratis gesprek aan.

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling