Energie-innovatie & Duurzaamheid. Voor organisaties die groen denken.

Heeft u een project lopen waarin energie en innovatie of duurzaamheid centraal staan? Dan komt u in aanmerking voor subsidie; of het nou gaat om uw corebusiness of een investering in innovatieve milieuvriendelijke technieken. Samen optimaliseren we uw pand of productieproces.

Klimaatverandering en duurzame energievoorziening zijn tweethema’s die hoog op de maatschappelijke agenda staan. Het wordt echter steeds complexer, duurder en omvangrijker om deze thema’s verder vorm te geven. Ontvang subsidie voor uw eigen energieonderzoek en maak duurzaam ondernemen aantrekkelijk.

Wilt u graag investeren in duurzame technieken? Ook op dat gebied komt u in aanmerking voor subsidie. Er zijn diverse stimuleringsregelingen op zowel regionaal, nationaal als Europees niveau. Wij vertellen u graag de mogelijkheden.

HGM maakt het verschil

Dankzij de kennis en ervaring die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, helpen wij u gericht met een regeling die het maximale uit uw project haalt. Misschien komt uw project zelfs in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met u door. Samen halen we meer rendement uit uw aanvraag.

Uw ambities waarmaken

Een aanvraag kan variëren van een project met een relatief lage innovatiedrempel tot regelingen waarbij hightech innovatie moet plaatsvinden. Gezien u de aanvraag maar één keer kunt doen, is het belangrijk dat u met een doordacht en goed onderbouwd verhaal komt. Laat ons helpen om uw ambities waar te maken. Wij werken op basis van een no cure no pay werkwijze en verzorgen uw aanvraag van tot z.

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling