DEI. Uw energie-innovatieproject demonstreren in binnen- en buitenland doet u eenvoudig door een DEI subsidie aan te vragen. Bespaar tussen 25% en 70% aan kosten.

DEI subsidie (Demonstratie Energie-Innovatie subsidie) is onderdeel van de Topsector Energieregelingen. Behaal sneller en makkelijker internationaal succes. Hoe? Dankzij uw energie-innovatie met deze regeling. Als Nederlandse fabrikant, technische dienstverlening of leverancier, maar ook als samenwerkingsverband. 

Hoe vraag ik deze subsidie aan?
DEI subsidie is geldig als u werkt aan een energiebesparend project voor het opwekken van duurzame energie. Met deze subsidie duurzaamheid is nieuwe energie-innovaties demonstreren een stuk makkelijker. Na afloop zet u uw innovatie succesvol op de internationale markt. Let op: uw project moet onze economie versterken. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de werkgelegenheid en export en omzet. Uw project mag niet samenlopen met exploitatiesubsidies.

Grootschalige marktintroductie is nog niet aan de orde: wel is uw project voorbij het stadium van prototype. Slechts 30% van uw aanvraag mag bestaan uit experimentele ontwikkeling, 70% is de investering zelf. Uitgezonderd hiervoor zijn grote energiebesparingsprojecten. Als u uw aanvraag indient, moet u uw eigen aandeel aantonen.

 

Subsidie duurzaamheid: mijn voordelen
DEI subsidie vergoedt tussen de 25% en 70% van uw kosten, maximaal € 6.000.000,- per energieproject.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Met een flinke rugtas aan kennis en ervaring helpt HGM u met een passende regeling die het maximale uit uw project haalt. Misschien komt uw project zelfs wel in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met u door. Samen halen we meer rendement uit uw aanvraag.

Weten of uw project in aanmerking voor DEI subsidie?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Tips en updates

WBSO Kosten & uitgaven: (Deel 3) Welke kosten en uitgaven komen in aanmerking?
WBSO Kosten & uitgaven: (Deel 2) Keuze kostenmethode
WBSO Kosten & uitgaven: (Deel 1) Valkuilen bij keuze voor forfaitair tarief
Wat zijn subsidiabele personeelskosten bij een MIT R&D?
€ 160.000 voor MIT Haalbaarheidsronde Zeeland
Nieuw binnen de VIA 2019: subsidie voor IT!

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling