Energiebesparing & milieuontlasting. Bespaar op je energie-innovatieprojecten (hergebruik of milieubesparing) met subsidie. Er zijn volop mogelijkheden die je de helpende hand bieden.

Nederland is het boegbeeld van het creëren én leveren van energie-innovaties. Een mooi initiatief, waar veel bedrijven zich bij aansluiten. Om je te ondersteunen in je energie- en milieu-innovatieproject, biedt de overheid subsidies. Ideaal voor nieuwe energieprojecten, hernieuwbare energiebronnen en milieubesparingsideeën

Innovatie energiebesparing subsidie aanvragen: zo doe ik dat
Subsidie aanvragen voor je duurzame project, product of proces is eigenlijk heel eenvoudig. Een voorbeeld van zo’n subsidie is het verlagen van de kosten van je product wanneer je het op de internationale markt brengt. Maar er zijn nog veel meer subsidies aan te vragen.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? HGM helpt je graag. Neem contact met ons op voor een subsidie energiebesparing. Samen nemen we de sprong en verlagen we jouw kosten.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Met een flinke rugtas aan kennis en ervaring helpt HGM je met een passende regeling die het maximale uit je project haalt. Misschien komt je project zelfs wel in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met je door. Samen halen we meer rendement uit jouw aanvraag.

Weten wat je energiesubsidie mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Gerelateerd nieuws

Wordt jouw techniek opgenomen in de Milieulijst 2024?
WBSO Kosten & uitgaven: Welke kosten en uitgaven komen in aanmerking?
Tempo emissieloos bouwen opgeschroefd
Green Deal geeft nieuwe blik op duurzame zorg

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling