Subsidieregeling Cyberweerbaarheid.

Creëer een nieuw netwerk waarmee je de cyberweerbaarheid van je bedrijf verbetert.

Cybercriminaliteit is actueler dan ooit. Veel bedrijven beschermen zich echter nog steeds onvoldoende tegen cyberdreigingen. Heb je ideeën of plannen voor het verbeteren van de cyberweerbaarheid? Ben je op zoek naar een partij om dit samen te realiseren? Dan kun je tussen 1 september en 3 oktober de Cyberweerbaarheid subsidie ​​aanvragen.

Wat is het doel van dit subsidieprogramma?

Het Subsidieprogramma Cyberweerbaarheid is opgezet om nieuwe netwerken te creëren voor het toepassen van kennis en expertise op het gebied van cyberweerbaarheid. Cyberweerbaarheidsnetwerken kenmerken zich door de samenwerking van ondernemers met andere organisaties. Het doel is om de cyberweerbaarheid binnen en tussen sectoren, branches en regio’s te vergroten.

 

Wie kan de Cyberweerbaarheid subsidie ​​aanvragen?

De subsidie ​​geldt alleen voor samenwerkingen:

  • Verschillende bedrijven hebben samen een cyberweerbaarheidsplan opgezet. De penvoerder vraagt ​​dan subsidies aan namens de individuele bedrijven. De penvoerder is één van de deelnemers aan het partnerschap. In dit geval bestaat het partnerschap uit minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers bedrijven. Het doel van deze samenwerking is de bescherming tegen cyberaanvallen te vergroten.
  • Verenigingen of stichtingen die de cyberweerbaarheid van niet-vitale bedrijven willen bevorderen, kunnen subsidieaanvragen indienen. De samenwerking moet uit minimaal 2 organisaties bestaan.

Een “niet-vitaal” bedrijf is een bedrijf dat geen producten of diensten levert waarvan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid essentieel zijn voor de Nederlandse samenleving. Daartegenover staan ​​vitale sectoren als energieproductie, ICT/telecommunicatie, industrie, luchtvaart en het bankwezen.

Hoewel het subsidieprogramma Cyberweerbaarheid zich richt op niet-vitale bedrijven, kunnen ook bedrijven die actief zijn op vitale gebieden deel uitmaken van het netwerk. Met hun kennis en expertise kunnen zij de kans op succes van het netwerk vergroten.

Ik wil een gratis afspraak

Houd hier rekening mee dat de aanvraag moet voldoen aan de eisen en verwachtingen van RVO (technisch niveau / formaliteit). Dit kan als complex worden ervaren. Met een flinke rugtas aan kennis en ervaring helpt HGM je graag het maximale uit je project en aanvraag te halen. Wij verzorgen je gehele aanvraag. No cure no pay. Misschien komt je project zelfs wel in aanmerking voor meerdere regelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil een gratis second-opinion

Vraag je zelf al subsidie aan of maak je gebruik van een andere subsidie intermediair? Wij bieden de mogelijkheid voor een gratis second-opinion. Wij bekijken samen met je of het maximale wordt gehaald uit je aanvraag. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Met een flinke rugtas aan kennis en ervaring helpt HGM je met een passende regeling die het maximale uit je project haalt. Misschien komt je project zelfs wel in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met je door. Samen halen we meer rendement uit je aanvraag.

Weten of je project in aanmerking komt voor Subsidie Cyberweerbaarheid?

No cure, no pay. Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Tip en updates

Vierde plaats voor Nederland op EU innovatiescorebord 2022

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling