Onderzoek & ontwikkeling. Innovatie Subsidies: Wij maken het voor je mogelijk.

Wil je je innovatieproject naar een hoger niveau tillen met onderzoek en doorontwikkeling? Hiervoor zijn vele subsidieregelingen beschikbaar. Je vraagt je misschien af of jouw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie? Of waar je bedrijf aan moet voldoen. Wij geven je graag antwoord op deze en eventuele andere vragen.

HGM maakt het verschil

Dankzij de kennis en ervaring die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, helpen wij je gericht met een regeling die het maximale uit je project haalt. Misschien komt je project zelfs in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met je door. Samen halen we meer rendement uit je aanvraag.

Je ambities waarmaken

Een aanvraag kan variëren van een project met een relatief lage innovatiedrempel tot regelingen waarbij hightech innovatie moet plaatsvinden. Gezien je de aanvraag maar één keer kunt doen, is het belangrijk dat je met een doordacht en goed onderbouwd verhaal komt. Laat ons helpen je om je ambities waar te maken. Wij werken op basis van een no cure no pay werkwijze en verzorgen je aanvraag van tot z.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen je project naar subsidiekansen en volgen je subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen je gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen je investeringsproject en diverse subsdieregelingen.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Wil je weten wat je subsidiekansen zijn? Wacht niet langer en vraag een gratis gesprek aan.

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling