MIT-Kennisvoucher. Mkb subsidie voor het inschakelen van een kennisinstelling.

Heb je kennis nodig over de vernieuwing van je producten, diensten of productieprocessen, maar heb je onvoldoende geld? Vraag dan de MIT-kennisvoucher aan en bespaar tot wel 70% op je kosten. Externe kennis inhuren wordt zo goedkoper.

Niet elk bedrijf heeft voldoende kennis in huis om onderzoeksvragen te beantwoorden. Een externe partij inschakelen is dan handig. Dit kost echter geld. Met de MIT-kennisvoucher financier je een deel van deze kosten. Handig voor middelgrote en kleine bedrijven.

Mkb subsidies aanvragen: de MIT-kennisvoucher subsidie
Snelheid is hierin belangrijk: binnen 4 maanden na de indiening van je aanvraag leg je jouw ondergetekende opdracht van de kennisinstelling voor aan de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Je kennisinstelling ontvangt een voucher en verzilvert deze bij RVO.

Je aanvraag indienen kan beperkt: 12 april t/m 1 november 2022. Snel starten? Zorg er dan voor dat uw aanvraag zo snel mogelijk binnen is. Voor dit onderdeel wordt de – First come, first servce – principe gehanteerd.

 

Dit zijn je voordelen
De MIT-kennisvoucher biedt een mooie vergoeding en is in twee verschillende vormen aan te vragen. De kleine vouchers vergoeden € 5.250 van de rekening van de kennisinstelling (met maximaal 70% van de rekening). Grote kennisvouchers vergoeden €9.000 van de rekening van de kennisinstelling (met maximaal 40% van de rekening). Nog meer voordeel behalen? Combineer de MIT subsidie dan met WBSO subsidie.

Gratis MIT-advies? Laat hier uw gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Met een flinke rugtas aan kennis en ervaring helpt HGM je met een passende regeling die het maximale uit je project haalt. Misschien komt je project zelfs wel in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met je door. Samen halen we meer rendement uit je aanvraag.

Weten of je in aanmerking komt voor de MIT-kennisvoucher?

No cure, no pay. Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Gerelateerd nieuws

Wordt jouw techniek opgenomen in de Milieulijst 2024?
WBSO Kosten & uitgaven: Welke kosten en uitgaven komen in aanmerking?
Tempo emissieloos bouwen opgeschroefd
Green Deal geeft nieuwe blik op duurzame zorg

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling