Werk & Scholing. Werk aan een sterke toekomst.

Zowel werkgevers als werknemers zijn gebaat bij de juiste scholing en een goede werkomgeving. Daarom kun je subsidie ontvangen voor projecten waarin leren en personeel centraal staan. Denk hierbij aan taalcursussen, praktijkbegeleiding (stage) of het verbeteren van de werksfeer. Ook advies en coaching op andere gebieden van interne communicatie vallen onder werk & scholing projecten.

HGM zet zich in voor gelijke kansen voor werkend Nederland. We wijzen dan ook graag op diverse subsidies en fiscale regelingen die het aantrekkelijker maken om medewerkers de juiste scholing te bieden. Daarnaast biedt de overheid subsidie om werknemers extra scholing te geven. Zo wordt werkend Nederland steeds slimmer. Bovendien krijgen doelgroepen die meer ondersteuning en begeleiding nodig hebben zo een eerlijke kans op de arbeidsmarkt.

HGM maakt het verschil

Dankzij de kennis en ervaring die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, helpen wij je gericht met een regeling die het maximale uit je project haalt. Misschien komt je project zelfs in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met je door. Samen halen we meer rendement uit je aanvraag.

Je ambities waarmaken

Een aanvraag kan variëren van een project met een relatief lage innovatiedrempel tot regelingen waarbij hightech innovatie moet plaatsvinden. Gezien je de aanvraag maar één keer kunt doen, is het belangrijk dat u met een doordacht en goed onderbouwd verhaal komt. Laat ons helpen om je ambities waar te maken. Wij werken op basis van een no cure no pay werkwijze en verzorgen je aanvraag van tot z.

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling