Tel mee met Taal. Bespaar op de taalvaardigheidsverbeteringskosten van uw werknemers met de werknemerssubsidie Tel mee met Taal. Tot wel 67% subsidie. De moeite waard dus!

Tel mee met Taal is een goede werknemerssubsidie die u als werkgever kunt aanvragen voor het verbeteren van de taalvaardigheid van uw werknemers. Zo draagt u bij aan onze moderne kenniseconomie. Ideaal als secundaire voorwaarden voor uw personeel.

Kan ik deze subsidie aanvragen, en hoe?
Belangrijk is dat al uw werknemers een lager referentieniveau hebben dan 2F. F1 of S1 staat gelijk aan primair en speciaal onderwijs. Is dit het geval, dan kunt u deze subsidieregeling aanvragen. Trainingen dienen te worden gestart in hetzelfde jaar als uw aanvraag. Let op: het opleidingstraject mag geen onderdeel zijn van een inburgeringscursus.

Uw aanvraag indienen kan van 1 juni 2019 tot en met 30 september 2019. Alle subsidies worden toegekend op volgorde van binnenkomst; hoe eerder u deze werknemerssubsidie aanvraagt, hoe sneller u kunt genieten van de voordelen.

 

Hoeveel subsidie ontvang ik met Tel mee met Taal?
Deze werknemerssubsidie vergoedt maximaal 67% van uw kosten. Wel geldt er een maximale subsidiehoogte van € 50.000,- per aanvraag. Per werknemer ontvangt u per traject een maximale subsidie van € 1.500,-.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw investeringsproject en de MIA\VAMIL regeling.

Weten of uw personeel in aanmerking komt voor Tel mee met Taal?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling