“Hoe bereken ik mijn uiterste WBSO indienmoment?” is een vraag die wij nog regelmatig krijgen.

U moet altijd rekening houden met het feit dat uw aanvraag 1 volle kalendermaand voor de start van de aanvraagperiode moet zijn ingediend. Houd u ook rekening met de afhandelingstermijnen die RVO nastreeft. Welke termijnen dat zijn en hoe u zelf kunt bijdragen aan een sneller beslissingstermijn leest u in ons nieuwsitem: Wanneer krijg ik uitsluitsel over mijn WBSO aanvraag?.

 

Jaaraanvraag of een korte aanvraagperiode?

Verwacht u in de loop van het jaar nieuwe projecten? Of meer uren te maken dan gepland? Kies dan niet voor de jaaraanvraag, maar voor een kortere aanvraagperiode. Dit geeft u de mogelijkheid flexibel in te spelen op de ontwikkelingen voor uw bedrijf. Wanneer u kiest voor een jaaraanvraag, kunt u geen aanvullende aanvraag meer indienen.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

WBSO Kosten & uitgaven: (Deel 1) Valkuilen bij keuze voor forfaitair tarief
6 veel gemaakte fouten bij WBSO realisatiemelding

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling