Terug naar overzicht
Naderende deadlines - Onderzoek & Ontwikkeling - WBSO
15 augustus 2018

WBSO Reminder: Deadline WBSO aanvragen voor Q4 2018

Wilt u nog WBSO aanvragen voor de laatste 3 maanden van het jaar 2018? Let op de deadline van 31 augustus 2018.

Start u nog een ontwikkelingsproject in het laatste kwartaal van 2018? Vergeet dan niet uw aanvraag op tijd in te dienen. Ondernemingen met werknemers hebben nog tot 31 augustus 2018 de tijd om WBSO aan te vragen voor het laatste kwartaal in 2018.

Voor bedrijven die veel innoveren op projectbasis is het soms lastig om vooruit te kijken of de planning hard te maken. Ons advies: maak gebruik van de mogelijkheid om drie maal per jaar uw aanvraag in te dienen. Zo vraagt u niet te veel aan. En loopt u ook geen subsidie mis mocht u later in het kalenderjaar een project starten.

 

Voorwaarden WBSO aanvraag indienen

Voor ondernemingen met werknemers geldt dat u maximaal drie keer in het een WBSO-aanvraag kunt indienen. Daarbij moet de aanvraag minstens één kalendermaand voor het begin van de aanvraagperiode worden ingediend.
Bent u zelfstandige (zzp)? Dan kunt u ieder jaar tot en met 30 september één of meerdere aanvragen indienen voor het lopende kalenderjaar (er geldt geen maximum). Uw aanvraag geldt altijd vanaf de indieningsdatum tot het einde van het kalenderjaar.

 

Wilt u nog een aanvraag indienen?

Of wilt u uw project laten beoordelen of het in aanmerking komt? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw WBSO aanvraag. Informatie opvragen is geheel vrijblijvend. Wij kunnen uw aanvraag ook volledig uit handen nemen (no cure no pay).

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

WBSO Reminder: Deadline WBSO aanvragen voor Q4 2019
WBSO reminder: Aanvragen kan nog!

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling