Terug naar overzicht
Energie & Milieu
4 november 2022

Demonstratie Energie en klimaat Innovatie projecten krijgen meer budget en langere aanvraagtermijn

Het budget voor Demonstratie Energie en klimaat Innovatie (DEI+) is vanwege grote belangstelling met 16 miljoen euro verhoogd. Ook is de aanvraagtermijn tot 10 januari 2023 verlengd.

Het programma Demonstratie Energie en klimaat Innovatie (DEI+) richt zich op ondernemers die bijdragen aan het terugdringen van de CO2-uitstoot in Nederland. 

 

Pilot of demonstratieproject 

In een pilotproject test en verbeter je nieuwe technologie in een testopstelling. Bij een demonstratieproject blijft de productie-eenheid waarin je investeert ook na afloop van het subsidieprogramma in gebruik. 

Aanvragen nog steeds mogelijk 

Ondanks het feit dat het subsidiebedrag van de binnengekomen aanvragen hoger is dan het verhoogde budget, kan er nog steeds worden aangevraagd. Niet alle aanvragen worden namelijk goedgekeurd, waardoor er weer budget vrijkomt.  

Benieuwd of jouw project in aanmerking komt voor de DEI+ subsidie? Neem contact met ons op voor een gratis QuickScan. 

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen je project naar subsidiekansen en volgen je subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen het gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Kabinet verhoogt het budget op schone vrachtwagens en bouwmachines
Belangrijkste subsidienieuws van prinsjesdag 2022

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling