Start je met een innovatieproject?  Dan kun je mogelijk de R&D-kosten verlagen door de WBSO subsidie aan te vragen. Met deze subsidie kun je tot wel 40& korting krijgen op de ontwikkelingskosten 

Benieuwd of je in aanmerking komt voor de WBSO subsidie?

Doe bij ons de WBSO quick scan en weet binnen 1 minuut of je voldoet aan de voorwaarden van de WBSO. De scan is gratis en vrijblijvend.

Wat kan HGM voor jouw onderneming betekenen?

Ten eerste kunnen wij een uitgebreide analyse uitvoeren om te kijken of je project in aanmerking komt voor de WBSO. Kom je in aanmerking voor de WBSO subsidie? Dan helpen wij je van A tot Z met deze aanvraag. Ook bij eventuele controles vanuit de overheid staan wij voor je klaar. Dit doen wij geheel op no-cure-no-pay basis, zonder hiervoor extra te factureren.

De WBSO in combinatie met andere subsidies

Het is mogelijk dat je naast de WBSO subsidie in aanmerking komt voor andere subsidies. Wij kijken naar jouw activiteiten en kunnen op basis hiervan bepalen welke subsidies er nog meer mogelijk zijn.

In Nederland zijn wij marktleider in het combineren van de WBSO subsidie met de Innovatiebox. Door de Innovatiebox regeling aan te vragen kan de winst die wordt geboekt uit innovatieve activiteiten worden belast tegen een vennootschapsbelasting van 9% in plaats van 15% of 25%. Door de WBSO en de Innovatiebox te combineren kan het fiscale voordeel enorm oplopen.

Vraag je als ondernemer zelf de WBSO aan? Dan kunnen wij een second opinion voor je uitvoeren. 

Het kan voordelig voor je zijn om een second opinion door ons te laten voeren. Samen bekijken we of je het maximale haalt uit jouw WBSO-aanvraag. Met ruim 33 jaar ervaring merken wij vaak dat er meer uit de WBSO aanvraag te halen is dan bij ondernemers bekend is.

 

 

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen je project naar subsidiekansen en volgen je subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen het gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

5 Tips: Hoe bereid ik mij goed voor op een WBSO controle?
6 veel gemaakte fouten bij WBSO realisatiemelding
WBSO Kosten & uitgaven: (Deel 1) Valkuilen bij keuze voor forfaitair tarief

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling