Van 28 juni tot en met 6 oktober 2022 wordt de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) opnieuw opengesteld voor het indienen van subsidieaanvragen.
Door de huidige hoge energieprijzen en het extra subsidiebudget dat het vorige kabinet op Prinsjesdag 2021 al heeft aangekondigd, heeft de overheid € 13 miljard te verdelen. De regeling wordt bovendien voor een aantal nieuwe categorieën opengesteld, waaronder waterstof gekoppeld aan een wind- of zonnepark, zo heeft minister Jetten van Klimaat en Energie bekendgemaakt.

meer info SDE++ subsidie

 

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen je project naar subsidiekansen en volgen je subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen het gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Afspraak met een subsidieadviseur? Maak het uzelf makkelijk met deze checklist.
Officiële regelgeving SDE++ gepubliceerd
Erkend Leerbedrijf? U hebt recht op subsidie.

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling