HGM adviseert bedrijven bij het verkrijgen van subsidies en innovatie financiering. Crowdfunding in de vorm van leningen of aandelenkapitaal kent daarbij een groeiende belangstelling.

Onderstaand recente 2 praktijkcases waarbij HGM als adviespartner betrokken was.

 

Aandelencampagne Brouwerij Frontaal €800.000

Voor Brouwerij Frontaal werd een succesvolle aandelencampagne gerealiseerd via het platform Crowdaboutnow.
Roel Buckens startte in 2015 Brouwerij Frontaal in Breda.In 4 zeecontainers bouwde hij een bierbrouwerij en proeflokaal op het terrein van STEK in Breda, een broedplaats voor kunstenaars en creatieve ondernemers. Na 3 jaar groeide deze succesvolle microbrouwerij uit deze zeecontainers en wilde men verhuizen naar het hart van de oude snoepfabriek De Faam in Breda. HGM adviseerde een aandelencampagne en via het platform Crowdaboutnow werd een investeringsbedrag van € 800.000 opgehaald voor de bouw van een grotere brouwerij en een blikkenlijn.

 

Leningcampagne WATT Mobility €150.000 + €250.000

Voor WATT Mobility werd een succesvolle leningcampagne gerealiseerd via het platform Collin Crowdfunding. De door WATT ontwikkelde E-bike met geïntegreerde accu en onopvallende aandrijving is gebaseerd op een hip, modern design. De elektrische stadsfietsen van WATT zijn online en via geselecteerde verkooppunten verkrijgbaar in grote steden in Nederland. HGM adviseerde een leningcampagne en via het platform Collin Crowdfunding werd in 2 tranches een bedrag van € 400.000 opgehaald voor voorraadfinanciering.

 

Vragen over crowdfunding
Voor vragen over Crowdfunding of het maken van een afspraak, neem contact op met ons op via telefoonnummer 085-020 11 05 of stuur ons een terugbelverzoek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen je project naar subsidiekansen en volgen je subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen het gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

WBSO Kosten & uitgaven: (Deel 2) Keuze kostenmethode
HGM helpt: Wat moet ik doen bij een WBSO vragenbrief?