Wilt u vanaf 1 januari 2019 kunnen profiteren van de WBSO? Wees dan snel; de deadline voor indiening is 30 november 2018.

Als u vanaf 1 januari 2019 gebruik wilt maken van de WBSO dan heeft u t/m vrijdag 30 november 2018 de tijd om een aanvraag in te dienen. Wij raden mensen af te wachten tot de laatste dag. Deze deadline geldt voor ondernemingen.

Deadline zelfstandigen

Voor zelfstandigen gelden andere regels. Als zij vanaf 1 januari gebruik willen maken van de WBSO, kunnen zij op de dag zelf nog een aanvraag indienen.

Is uw project nog niet concreet, maar weet u zeker dat uw project in januari al start?

Vormvrije aanvraag

Zit u in tijdnood? Heeft u de gegevens van uw aanvraag nog niet compleet? U kunt uiterlijk tot en met 30 november een vormvrije aanvraag indienen. U heeft dan nog enkele weken de tijd om uw aanvraag volledig te maken. Let op, uw aanvraag wordt dan ook pas later in behandeling genomen en beoordeeld.

 

Kan ik na deze deadline geen aanvraag meer indienen?

Na 30 november kunt u alsnog een aanvraag indienen. Stel u dient uw aanvraag in december in, dan schuift de start van uw aanvraagperiode een maand op. In dit geval wordt de startdatum 1 februari 2019.

 

Hulp nodig bij uw WBSO-aanvraag of wilt u weten of uw project WBSO-waardig is?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. Het oriënterende gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Wij verzorgen uw gehele aanvraag op no-cure-no-pay basis. Direct een adviseur spreken? Bel ons: 085 – 020 11 05 

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

WBSO Reminder: Deadline WBSO aanvragen voor Q4 2019
Deadline indienen WBSO 2019 verlengd tot en met 5 december 2018

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling