Met trots stellen we u voor aan ons nieuwste HGM-lid: Ron Koevoets. Ron zal vanaf heden ons team met subsidiespecialisten versterken.

Wie is Ron?

Ron is een rasechte Bourgondiër. Hij is geboren en getogen in Breda. Samen met zijn vrouw Sandra heeft hij twee kinderen. Een dochter Daphne (22) en een zoon Casper (18). In zijn vrije tijd verdiept Ron zich graag in technologische kwesties en is hij een creatief tekenaar.

Ron: “Ik hoop vele organisaties te mogen helpen met financiële steun in de rug voor hun innovatieprojecten”.

Kennis & ervaring

Ron beschikt over een ruime kennis in subsidies. Voordat hij de switch maakte naar de subsidie-branche heeft hij een carrière gehad van 20 jaar als (project)manager. Dankzij zijn rijke kennis is ons team een technisch specialist rijker.

Wij heten Ron van harte welkom.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling