Terug naar overzicht
MIT-regeling - Onderzoek & Ontwikkeling
22 februari 2019

Noord-Holland publiceert MIT-regeling voor 2019 (MITNH19)

€ 5,76 miljoen is dit jaar beschikbaar voor het stimuleren van duurzame innovaties in het Noord-Hollandse midden- en kleinbedrijf (mkb).

Hiervan is € 1.728.000 bestemd voor haalbaarheidsprojecten en € 4.032.000 voor Research & Development samenwerkingsprojecten, waarvan maximaal 50% voor Research & Development samenwerkingsprojecten die meer dan € 200.000 subsidie ontvangen.

Bijna een miljoen meer te verdelen
Het te verdelen budget is bijna een miljoen meer dan vorig jaar (€ 4,8 miljoen). Dit jaar is het ook mogelijk om MITNH19-subsidie aan te vragen voor activiteiten die passen binnen het innovatieprogramma van de topsector life sciences and health. Ook bij de MKB innovatiestimulering topsectoren Noord-Holland geldt de maximale subsidie van € 20.000,- voor haalbaarheidsprojecten.

Indienen
Aanvragen voor haalbaarheidsprojecten kunnen van 9 april tot en met 10 september 2019 (17.00 uur) worden ingediend.
Voor Research & Development samenwerkingsprojecten is het indienmoment 11 juni tot en met 10 september 2019 (17.00 uur).

 

Géén tijd? Laat HGM uw aanvraag no cure no pay verzorgen.

Neemt contact op!

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Ook Overijssel publiceert plafonds voor MIT-2019
Opnieuw € 4 miljoen voor MIT Haalbaarheid Noord-Nederland (SNN MIT 2019)

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling