Subsidieregeling MIT R&D Samenwerking is weer open voor aanvragen. De subsidiebijdrage kan oplopen tot € 350.000,- per innovatieproject.

Van 11 juni tot uiterlijk 10 september 2019 kunt u deze subsidie aanvragen voor uw samenwerkingsproject. Het onderdeel MIT R&D samenwerking behoort tot één van de instrumenten van de Mkb Innovatiestimulering Topsectoren (MIT).

 

In welke regio moet ik de MIT R&D aanvragen?

Het aanvragen van de subsidie kan, bij beschikbaarheid instrument, in de provincie of regio waar de penvoerder gevestigd is én als ook meer dan 50% van de projectkosten in de betreffende regio worden gemaakt. Dit houdt in dat a) de kosten die de penvoerder maakt plus b) de kosten van de eventueel in dezelfde regio gevestigde deelnemers bij elkaar meer dan 50% bedragen.

 

Hulp nodig bij het aanvragen? Of liever de gehele aanvraag no cure no pay laten verzorgen?

Neem contact met ons op.

HGM helpt u 

 

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen je project naar subsidiekansen en volgen je subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen het gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Flevoland komt met eigen regionale variant van nationale MIT-regeling
Noord-Holland publiceert MIT-regeling voor 2019 (MITNH19)
Opnieuw bijna € 10,5 miljoen voor MIT-projecten in Zuid-Nederland (MITZUID)

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling