In komende periode wordt maximaal 75,5 miljoen euro geïnvesteerd in sportaccommodaties d.m.v. de BOSA regeling. De praktijk leert dat niet alle clubs hun weg vinden naar deze regeling of dat het moeilijk is om er het maximale uit te halen. 

Subsidiedrempel sterk verlaagd 

Het minimum subsidiebedrag van de BOSA regeling is gewijzigd van € 5.000, – naar € 2.500, -. Deze drempel is verlaagd zodat ook kleinere amateursportorganisaties van de BOSA regeling gebruik kunnen maken. 

Subsidiebedrag 

De regeling voorziet in een subsidie ​​van 20% voor de kosten van aanleg en onderhoud van sportaccommodaties en voor de aanschaf van sportuitrusting. Voor investeringen in energiebesparing, toegankelijkheid, circulariteit en veiligheid geldt zelfs een subsidie ​​van 30%. 

 

Ook met terugwerkende kracht 

Eén van de voordelen van deze BOSA regeling is dat de subsidie ​​voorafgaand aan de kosten kan worden aangevraagd, daarnaast kan ook subsidie ​​worden aanvraagt voor reeds gedane investeringen. Dit laatste kan tot 12 maanden na investeringsdatum. 

Steun 

Bij HGM zetten we onze expertise in om verenigingen bij te staan ​waarvoor deze subsidie aantrekkelijk is. Zijn er onderhoudsplannen of zijn er investeringen geweest het afgelopen jaar? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen je project naar subsidiekansen en volgen je subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen het gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Pakket van meer dan €500 miljoen per jaar om investeringen in mkb te bevorderen
Meer geld naar innovatieve ondernemers

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling