Terug naar overzicht
Subsidie Praktijkverhalen
19 februari 2018

Succesverhaal: Subsidie voor ontwikkeling innovatieve “high care” droogtechniek Prihoda

Prihoda, gevestigd in Leek, is een van de grootste producenten van textiele luchtkanalen in de wereld. Door een toenemende vraag vanuit de markt besloot Prihoda te investeren in de ontwikkeling van een innovatieve techniek, waarmee textiele luchtslangen (airsocks) onder steriele condities kunnen worden gewassen, gedroogd en verpakt.

 

Personeelsuitbreiding
Deze nieuwe ontwikkelingsinvestering zal Prihoda een unieke positie in de markt geven. Het bedrijf verwacht meteen bij start twee nieuwe medewerkers nodig te hebben en binnen drie jaar nog te groeien met vier werknemers (Groningen@Work, 2018).

 

Subsidiesteun
Wij zijn trots dat we het bedrijf uit Leek hebben kunnen helpen door een succesvolle subsidieaanvraag te doen voor dit project. Er is gebruik gemaakt van het subsidieprogramma: Innovatief & Duurzaam MKB Groningen. Het subsidiebedrag bedraagt maar liefst € 23.900,-. Wij wensen Prihoda succes in het uitvoeren van het ontwikkelingsproject.

Lees het gehele artikel op Groningen@Work.

 

Bron: Provincie Groningen. (2018). Innovatieve “high care” droogtechniek voor Prihoda uit Leek. Groningen@Work. Geraadpleegd van https://groningenatwork.sites.kirra.nl/nieuws/innovatieve-high-care-droogtechniek-voor-prihoda-uit-leek

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen je project naar subsidiekansen en volgen je subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen het gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Meer geld naar innovatieve ondernemers
Succesverhaal: Maxima Seafood gaat voor Clean Label Technologie

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling