De deadline voor het indienen van een WBSO-aanvraag voor de tweede helft van het jaar kan nog tot 31 mei aanstaande. Géén tijd? Vraag de WBSO dan vormvrij aan.

In principe kunt u het gehele jaar door WBSO aanvragen. Maar indien u kiest voor een halfjaarlijkse WBSO aanvraag, is het vanwege de wachttijd van een maand verstandig om u te houden aan de hiervoor ingestelde deadlines. Hier is 31 mei er één van.

 

Donderdag 31 mei: deadline aanvraag 2e helft 2018

Een aanvraag moet een maand voor aanvang van de projectperiode worden ingediend bij RVO. Voorbeeld: Is de aanvang van uw project 1 juli 2018? Dan moet uw aanvraag uiterlijk 31 mei worden ingediend.

WBSO vormvrij

Het komt weleens voor bij klanten dat zij onverwachts een kans krijgen om op korte termijn een nieuw S&O-project te starten. Of ze hebben een project in de funnel, maar het is nog niet helder hoe het project gaat lopen. Het wordt lastig om in zo’n korte tijd een goede aanvraag op te stellen vóór de deadline van 31 mei. Gelukkig is er dan de mogelijkheid een vormvrije aanvraag in te dienen.
Met een vormvrije geeft u aan iets meer tijd nodig te hebben voor het opstellen van uw volledige aanvraag. Belangrijk: u krijgt die tijd dan ook van het RVO.

 

Hulp nodig bij het alsnog indienen van een WBSO aanvraag?
Wilt u onverwachts toch nog een WBSO aanvraag indienen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder met uw WBSO aanvraag. Informatie opvragen is geheel vrijblijvend. Wij kunnen uw aanvraag ook volledig uit handen nemen (no cure no pay).

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

WBSO Reminder: Deadline WBSO aanvragen voor Q4 2018
Vrijdag 31 mei: deadline WBSO-aanvragen 2e helft 2019

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling