De DEI-subsidie (Demonstratie Energie-Innovatie) veranderd in 2019, meerdere thema’s komen samen in één regeling met een budget van ruim 100 miljoen.

Het hoofdthema van de nieuwe DEI is: Van energie naar CO2-reductie in 2030.

De volgende energiethema’s vallen onder de gezamenlijke regeling: energie-innovatie/CO2-reductie voor de industrie/aardgas loze woningen, wijken en gebouwen/flexibilisering elektriciteitssysteem en ruimtelijke inpassing.
Het indienen van aanvragen voor de verschillende thema’s kan via één loket.

Een grote verandering is de wijze waarop de subsidie wordt toegekend: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Let goed op de indiendatum, want op is op.
De volgende projecten komen in aanmerking voor subsidie: demonstratieprojecten en pilotprojecten (let op de aanvullende eisen).

Wilt u meer weten en bent u op zoek naar ondersteuning bij een aanvraag?
Neem contact op met HGM

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw (technische) bedrijfsactiviteiten en subsidieregelingen.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Subsidie Praktijkleren ook in 2019
Nieuw binnen de VIA 2019: subsidie voor IT!

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling