Wij zoeken een accountmanager!

Als accountmanager bij HGM voel jij je thuis als vertaler en linking-pin tussen de klant en subsidieverstrekkers. Je bent zelfstandig, maar weet ook in teamverband te opereren. Je streeft naar een hoge klanttevredenheid en weet de klant in hun wensen en behoeften te voorzien.

Waarom een accountmanagersfunctie in de subsidiebranche zo bijzonder is?

Je weet nu al wat er over 5 jaar gangbaar is qua technologie. Als persoon met een voorliefde voor innovatie en ICT is dit natuurlijk prachtig” – Arnoud.

 

De veelzijdigheid, vrijheid en het werken met diverse mensen maakt het vak erg leuk. Je komt bij mensen met een visie en een droom. Hoe mooi is het dat je hen vervolgens mag helpen met die droom te realiseren door het bieden van de nodige financiële middelen?

 

Het leuke aan de functie is dat je bezig bent om relaties te creëren tussen bedrijven en mensen waarbij je langs alle kanten een win-win situatie schept” – Nick.

 

Wat onze branche zo uniek maakt is dat jij een voorproefje krijgt van wat men denkt dat de technologie gaat doen in de toekomst. Met jouw kennis en ervaring kun je oplossingsrichtingen bieden aan ondernemers. Dit doe je door het stellen van vragen die hen aanspoort tot verdere ontwikkelingen. Je krijgt een kijkje in de keuken van bedrijven die de “chefs” normaal niet vrijgeven.
Subsidies zijn een stimulerend instrument om innovaties bij bedrijven te faciliteren en aan te moedigen. De subsidies zijn uiteindelijk geen doel, maar een middel om ambities te realiseren.

 

…werkzaamheden…

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantenbestand. Je krijgt deels een bestaand klantportfolio, maar met je creatief en commercieel vermogen ben je in staat nieuwe klanten binnen te halen én te behouden. Door de juiste vragen te stellen en door samen te werken met andere afdelingen binnen HGM kun je de klant zijn organisatie en behoeften doorgronden. Wat resulteert in een hoogwaardig advies aan de klant waarbij je inzet op een lange-termijn relatie.

Daarnaast ben je grotendeels bezig met het formuleren van subsidieaanvragen. Hierin ben je duidelijk en to the point in het beschrijven van projecten en technische risico’s die horen bij het schrijven van een aanvraag.

…wat jij ontvangt…

Je krijgt een flexibele, zelfsturende functie binnen een organisatie met een open en informeel karakter. Naast een leuk team, een goed salaris en avontuurlijke personeelsuitjes bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een 13e maand, een goede pensioenvoorziening, een telefoon en auto van de zaak. .

 

…wat wij hiervoor vragen…

• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Iemand met affiniteit met techniek en IT;
• 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke commerciële functie
• Woonachtig in het midden van Nederland;

Daarnaast heb je:
• Bij voorkeur ervaring met het werken in zelfsturende teams;
• Ook beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;

Solliciteer vandaag nog

Herken jij jezelf in het profiel van een gedreven accountmanager? Streef jij naar het hoogst haalbare niveau van klanttevredenheid? Wil jij relaties creëren tussen bedrijven en mensen waarbij je langs alle kanten een win-win situatie schept?

Solliciteer en geef jouw carrière een boost met deze veelzijdige functie bij HGM. Stuur je cv en motivatie via onderstaand formulier. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Nick Blauw (contact@hgm.eu).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 • Upload hier je CV & motivatie brief
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Een full-service subsidieadviesbureau met een passie voor innovatie. Al meer dan 28 jaar actief in de branche. Het succesvol oplossen van complexe financierings- en subsidievraagstukken; dat motiveert ons!

  Word een HGM partner

  Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

  HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling