Wij zoeken een subsidieadviseur ICT & Techniek!

Heb jij een passie voor innovatie èn ben jij in staat om onze klanten te enthousiasmeren en adviseren over de financieringsmogelijkheden van hun innovatie projecten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn een hard groeiende ambitieuze organisatie en zoeken een collega die met ons mee wilt groeien.

Als subsidieadviseur ICT & Techniek bij HGM voel jij je thuis als vertaler en linking-pin tussen de klant en subsidieverstrekkers. Je bent zelfstandig, maar weet ook in teamverband te opereren. Je streeft naar het hoogst haalbare niveau van klanttevredenheid en weet in te spelen op de wensen en behoeften van de klant.

 

Waarom een adviseursfunctie in de subsidiebranche zo bijzonder is?

Je weet nu al wat er over 5 jaar gangbaar is qua technologie. Als persoon met een voorliefde voor innovatie en ICT is dit natuurlijk prachtig” – Arnoud.

 

De veelzijdigheid, vrijheid en het werken met diverse mensen maakt het vak erg leuk. Je komt bij mensen met een visie en een droom. Hoe mooi is het dat je hen vervolgens mag helpen met die droom te realiseren door het bieden van de nodige financiële middelen?

 

Het leuke aan de functie is dat je bezig bent om relaties te creëren tussen bedrijven en mensen waarbij je langs alle kanten een win-win situatie schept” – Nick.

 

Wat onze branche zo uniek maakt is dat jij een voorproefje krijgt van wat men denkt dat de technologie gaat doen in de toekomst. Met jouw kennis en ervaring kun je oplossingsrichtingen bieden aan ondernemers. Dit doe je door het stellen van vragen die hen aanspoort tot verdere ontwikkelingen. Je krijgt een kijkje in de keuken van bedrijven die de “chefs” normaal niet vrijgeven.
Subsidies zijn een stimulerend instrument om innovaties bij bedrijven te faciliteren en aan te moedigen. De subsidies zijn uiteindelijk geen doel, maar een middel om ambities te realiseren.

 

…werkzaamheden…

Jouw doel als subsidieadviseur is het genereren van omzet door het identificeren van marktpotentieel en het maximale te halen uit subsidieaanvragen voor de klant. Om je functie goed te kunnen uitoefenen is affiniteit met technische engineering en programmeren een must. Deze skills in combinatie met de subsidiekennis, die wij je leren, gebruik je om kansen in de markt te signaleren op subsidiegebied. Het is belangrijk dat je plezier haalt uit het schriftelijk formuleren (duidelijk en to the point) van projecten van klanten, omdat het een crussiaal onderdeel is van je werk. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit:

• Pragmatisch formuleren van subsidieaanvragen (Nederlands en soms in het Engels);
• Converteren van leads naar klanten;
• Onderhouden zakelijke relaties;
• Jezelf up-to-date houden over de ins en outs van diverse subsidieregelingen.

…wat jij ontvangt…

Je krijgt een flexibele, zelfsturende functie binnen een organisatie met een open en informeel karakter. Je opereert vanuit onze vestiging in Eelde (Groningen) en je rayon bestaat uit Groningen, Friesland en Drente. Op deze vestiging ga je samenwerken met een collega, die je opleidt en begeleidt. Naast een goed salaris, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder: een 13e maand, een goede pensioenvoorziening en een auto van de zaak.

 

…wat wij hiervoor vragen…

• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Iemand met kennis van backend, interfaces of app ontwikkeling;
• 3 jaar werkervaring in ICT, engineering of consultancy;
• Woonachtig in het noorden van Nederland;

Daarnaast heb je:
• Affiniteit met (innovatie) techniek en schrijven;
• Zelfdiscipline die hoort bij deze zelfstandige functie;
• Ook beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.

Solliciteer vandaag nog

Herken jij jezelf in het profiel van een gedreven subsidieadviseur? Streef jij naar het hoogst haalbare niveau van klanttevredenheid? Wil jij relaties creëren tussen bedrijven en mensen waarbij je langs alle kanten een win-win situatie schept?

Solliciteer en geef jouw carrière een boost met deze veelzijdige functie bij HGM. Stuur je cv en motivatie via onderstaand formulier. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Eugene van Schijndel (solliciteren@hgm.eu).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

  • Upload hier je CV & motivatie brief
    Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een full-service subsidieadviesbureau met een passie voor innovatie. Al meer dan 28 jaar actief in de branche. Het succesvol oplossen van complexe financierings- en subsidievraagstukken; dat motiveert ons!

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling