Wij zoeken een subsidieadviseur Techniek & ICT!

Heb jij een passie voor technische proces- en ICT-innovaties? Ben jij in staat om klanten te enthousiasmeren en adviseren over fiscale en financiele mogelijkheden? En ben jij op zoek naar een ambitieuze organisatie?
Wij groeien hard en we willen graag dat jij meegroeit met ons!

Als adviseur Techniek & ICT voel jij je thuis als vertaler en linking-pin tussen de klant en subsidieverstrekkers. Je bent zelfstandig, maar weet ook in teamverband te opereren. Je streeft naar het hoogst haalbare niveau van klanttevredenheid en weet in te spelen op de wensen en behoeften van de klant.

 

Waarom een adviseursfunctie in de subsidiebranche zo bijzonder is?

Je weet nu al wat er over 5 jaar gangbaar is qua technologie. Als persoon met een voorliefde voor innovatie en ICT is dit natuurlijk prachtig” – Arnoud.

 

De veelzijdigheid, vrijheid en het werken met diverse mensen maakt het vak erg leuk. Je komt bij mensen met een visie en een droom. Hoe mooi is het dat je hen vervolgens mag helpen met die droom te realiseren door het bieden van de nodige financiële middelen?

 

Het leuke aan de functie is dat je bezig bent om relaties te creëren tussen bedrijven en mensen waarbij je langs alle kanten een win-win situatie schept” – Nick.

 

Wat onze branche zo uniek maakt is dat jij een voorproefje krijgt van wat men denkt dat de technologie gaat doen in de toekomst. Met jouw kennis en ervaring kun je oplossingsrichtingen bieden aan ondernemers. Dit doe je door het stellen van vragen die hen aanspoort tot verdere ontwikkelingen. Je krijgt een kijkje in de keuken van bedrijven die de “chefs” normaal niet vrijgeven.
Subsidies zijn een stimulerend instrument om innovaties bij bedrijven te faciliteren en aan te moedigen. De subsidies zijn uiteindelijk geen doel, maar een middel om ambities te realiseren.

 

…werkzaamheden…

Om je functie goed te kunnen uitoefenen is kennis van technische engineering en programmeren onmisbaar. Deze kennis en ervaring in combinatie met de subsidiekennis, die wij je leren, gebruik je om meerdere subsidiemogelijkheden te signaleren voor de klant. Het grootste deel van de tijd ben je bezig met het schrijven van subsidieaanvragen. Hierin ben je duidelijk en to the point in het beschrijven van projecten en technische risico’s die horen bij het schrijven van een aanvraag. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit:

• Schrijven en indienen van zowel Nederlandse als Europese subsidieregelingen;
• Procesbewaking van je eigen subsidieaanvragen;
• Jezelf up-to-date houden over de ins en outs van diverse regelingen;
• Meedenken en adviseren in innovatieve- en fiscale trajecten;
• Proactief werken aan uitbreiding van je klantenportfolio.

…wat jij ontvangt…

Je krijgt een flexibele, zelfsturende functie binnen een organisatie met een open en informeel karakter. Naast een goed salaris, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder: een 13e maand, een goede pensioenvoorziening en een auto van de zaak. .

 

…wat wij hiervoor vragen…

• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Iemand met kennis van backend, interfaces of app ontwikkeling;
• 3 jaar werkervaring in ICT of engineering;
• Woonachtig in het midden van Nederland;

Daarnaast heb je:
• Affiniteit met (innovatie) techniek en schrijven;
• Bij voorkeur ervaring met het werken in zelfsturende teams;
• Ook beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;
• En beschik je over een analytisch vermogen.

Solliciteer vandaag nog

Herken jij jezelf in het profiel van een gedreven adviseur? Streef jij naar het hoogst haalbare niveau van klanttevredenheid? Wil jij relaties creëren tussen bedrijven en mensen waarbij je langs alle kanten een win-win situatie schept?

Solliciteer en geef jouw carrière een boost met deze veelzijdige functie bij HGM. Stuur je cv en motivatie via onderstaand formulier. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Nick Blauw (contact@hgm.eu).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 • Upload hier je CV & motivatie brief
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Een full-service subsidieadviesbureau met een passie voor innovatie. Al meer dan 28 jaar actief in de branche. Het succesvol oplossen van complexe financierings- en subsidievraagstukken; dat motiveert ons!

  Word een HGM partner

  Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

  HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling