Wij zoeken een Sales gerichte Junior Marketeer! (fulltime / parttime)

Heb jij een marketing gerelateerde achtergrond en heb je ervaring in de sales? Geeft het jou een goed gevoel om klanten te helpen? Heb je belangstelling voor innovatie en verduurzaming? Dan past deze nieuwe uitdaging misschien wel bij jou! Wij zijn een hard groeiende ambitieuze organisatie en zoeken versterking voor onze sales-afdeling!

Wat ga je doen?

Als salesgerichte marketeer bij HGM ben jij degene die pro-actief werkt aan onze acquisitie. Dit doe je door zelf contact te leggen met onze doelgroep en leads te converteren tot klanten. Hiervoor kun je online marketingtools gebruiken (m.n. LinkedIn, SEO en web), maar we verwachten ook dat je telefonisch contact zoekt met onze doelgroep. Na een korte opleiding word je zelf verantwoordelijk voor je eigen leadgeneratie, waarbij je wordt begeleid door onze Hoofd Marketing & Communicatie. Kennisinhoudelijk word je ondersteund door onze subsidieadviseurs, welke experts zijn op het vlak van subsidies.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Je hebt een commerciële drive en bent ambitieus
 • Je hebt ervaring met online marketingtools
 • Interesse in ICT en techniek is een pré

Over HGM

HGM is een middelgrote Nederlandse speler met een focus op subsidieadvies en subsidiemanagement. Wij adviseren en ondersteunen Nederlandse bedrijven op het gebied van financiering van innovatieve projecten en investeringen. Hiermee proberen we oplossingen te bieden aan ondernemers met groeiplannen. Naast subsidies werken we ook met crowdfunding en kredietvormen. Naast Breda (hoofdkantoor) is HGM gevestigd in Groningen en Amsterdam.

Wat bieden we jou?

HGM biedt een prettige, informele werkomgeving en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Naast prima arbeidsvoorwaarden, biedt HGM de mogelijkheid om te werken aan uitdagende doelen. Dit omvat tevens – na bewezen geschiktheid en bij eigen interesse – een doorgroeimogelijkheid naar Subsidie-adviseur.

Solliciteer vandaag nog

Herken jij jezelf in het profiel van een gedreven sales marketeer? Streef jij naar het hoogst haalbare niveau van klanttevredenheid? Wil jij relaties creëren tussen bedrijven en mensen waarbij je langs alle kanten een win-win situatie schept?

Solliciteer en geef jouw carrière een boost met deze veelzijdige functie bij HGM. Stuur je cv en motivatie via onderstaand formulier. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Paul Driessen: 085 – 0203 396.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

 • Upload hier je CV & motivatie brief
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Een full-service subsidieadviesbureau met een passie voor innovatie. Al meer dan 31 jaar actief in de branche. Het succesvol oplossen van complexe financierings- en subsidievraagstukken; dat motiveert ons!

  Word een HGM partner

  Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

  HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling